start                                                                                                                                                               contact

THIJS VOOR TAAL           


Algemene voorwaarden Thijs voor Taal     General conditions Thijs voor Taal


  BEL ME TERUG

TaalEen bedrijf kan niet bestaan zonder de taal. Elke activiteit begint met mondeling of schriftelijk taalgebruik. Dat taalgebruik moet helder zijn om begrepen te worden. Slordig taalgebruik wekt irritatie en onbegrip: op de werkvloer, in e-mails, in presentaties en bij het lezen of schrijven van bedrijfsinstructies.


Door een heldere schrijfstijl voelen mensen zich begrepen, gerespecteerd en veilig. Wie bijvoorbeeld de werkinstructies en de veiligheidsvoorschriften moeiteloos kan lezen en begrijpen, kan goed en veilig werken.

Dat teweegbrengen voor jouw bedrijf is de rol van Thijs voor Taal.


Lezen en schrijven


Mogelijk werken ook in jouw organisatie mensen, die door hun laaggeletterdheid minder goed presteren dan ze zouden kunnen. Een grondige oefening in lezen en schrijven kan hen helpen. Zo maak je je bedrijf veiliger en verbetert je bedrijfsresultaat.


Dus een taaltraining?

“Wat als ze een taaltraining hebben gevolgd en ze vertrekken?” “Wat als ze geen taaltraining volgen en ze blijven?”


Taaltraining voor bedrijven

Groepstraining of privélesIn een aantal privélessen of workshops voor maximaal twaalf personen werken we aan de aanpak van het schrijven van een tekst. Daarnaast nemen we de meest voorkomende schrijfproblemen door. Voor elk schrijfprobleem is er een taaltraining.


Investering


Door de relatief kleine tijdsinvestering van een taaltraining wordt het schrijven tot een leuke en uitdagende taak. Je hebt meer plezier in je werk en schrijft betere teksten in kortere tijd. Een investering dus voor de lange termijn!


Vragen?


Vraag nu nog vrijblijvend informatie over de taaltrainingen met het formulier op de contactpagina.