start                                                                                                                                                               contact

THIJS VOOR TAAL           


Algemene voorwaarden Thijs voor Taal     General conditions Thijs voor Taal


  BEL ME TERUG

Waarom Nederlands leren?


Om in Nederland te kunnen leven, wonen, werken, moet je de Nederlandse taal spreken, begrijpen, kunnen lezen en schrijven. Als dat nog niet zo goed gaat, kan ik je helpen je Nederlands te verbeteren.


Wat hoort erbij?


Aandacht voor de grammatica is heel belangrijk. Het is de basis van de taal. Bij de cursus Nederlands voor anderstaligen krijgt die daarom veel aandacht. Daarnaast oefenen we veel met spreken, luisteren, gesprekken voeren, lezen en schrijven.


Hoe begin je?


Je begint met een instroomtoets om vast te stellen op welk niveau we aan de slag gaan. Afhankelijk van het niveau waar je naar toe wilt, stellen we een studieplan op. Maatwerk dus.

NT2 - Taaltraining Nederlands als tweede taal - Dutch for non-Dutch

Inburgering


Voor het examen Inburgering heb je bovendien Kennis van de Nederlandse Samenleving nodig. Ik help je graag bij de voorbereiding op het inburgeringsexamen.


MVV


Voor een MVV (Machtiging Voorlopig Verblijf) heb je taalniveau A1 nodig. Je kunt dan de basistoets Inburgering doen. Soms kun je al binnen redelijke tijd op taalniveau A1 komen. Dit hangt af van de tijd en inspanning die je aan de cursus besteedt.


Certificaat


Wil je geen examen doen, maar wel een verklaring over je vorderingen in de taalcursus? Je kunt een certificaat Thijs voor Taal krijgen. Daarop staat je taalniveau volgens het Europees Referentie Kader vermeld.Vragen?


Vraag nu nog vrijblijvend informatie over de taaltrainingen met het formulier op de contactpagina.